Aloe Fleur de Jouvence

€121.48

Aloe Fleur de Jouvence is één van de meest bijzondere producten van Forever. In een exclu­sieve doos zit alles voor de dagelijkse ondersteu­ning van de huid, met reinigende en verzorgende eigenschappen. De producten uit deze serie zijn opgebouwd op basis van de meest zuivere aloë vera en in het bijzonder geschikt voor de gevoe­lige huid. Deze kwaliteitsproducten gaan een ruwe en schrale huid tegen en zijn geschikt voor zowel vrouwen als mannen.
De Fleur de Jouvence bestaat uit:
*Rehydrating Toner (338) verfrist en verstevigt de huid. De alcoholvrije toner stimuleert de huid, verkleint de poriën en verwijdert overtollig talg. Terwijl de zachte bestanddelen de huid hydra­teren en voeden.
*Aloe Cleanser (339) verwijdert make­up, vuil en dode huidcellen. Deze lotion is een ideale voor­bereiding op de Rehydrating Toner.
*Firming Day Lotion (340) draagt bij aan een goede vochtbalans en beschermt de huid tegen invloeden van buitenaf. Deze lotion is een goede basis voor de make­up.
*Mask Powder (341) verzorgt en reinigt de hals en het gezicht. Mask Powder vormt samen met Aloe Activator een krachtig gezichtsmasker voor een volledige dieptereiniging.
*Recovering Night Creme (342) kalmeert, voedt en beschermt de huid tijdens het slapen. De
crème is geschikt voor ieder huidtype.
*Aloe Activator (343) verbetert de vochtba­lans van de huid. Deze pure, milde reiniger kan goed in combinatie worden gebruikt met Mask Powder.
Aloe Fleur de Jouvence wordt gecompleteerd met een cosmeticakwast, spiegel, mengschaaltje en een menglepeltje.

Toevoegen aan Winkelwagen:


Uw IP Adres is: 54.224.203.224
Copyright © 2017 Esthetique Huidverzorging & Pedicure. Powered by Zen Cart